close
تبلیغات در اینترنت
تور سوئیس :
loading...

Azin Sepehr Saman

تور سوئیس : مدارک لازم برای ویزای توریستی سوئیس : نکاتی که در خصوص دریافت ویزای توریستی سوئیس وجود دارد این است که، از ۲ اکتبر ۲۰۱۲، سفارت سوئیس  ویزای شنگن با اطلاعات بایومتریک را معرفی نمود . از این اطلاعات بایومتریک می توان به اسکن اثر ده انگشت دست و گرفتن عکس دیجیتالی اشاره کرد . متقاضیانی که سنشان بالاتر از ۱۲ سال باشند می بایست تا شخصاً مراجعه کرده و مدارک مورد نیاز را به سفارت سوئیس تحویل دهند . و اگر شخص ثالثی این مدارک را در اختیار سفارت قرار دهد نه پذیرفتی است و نه اینکه مورد…

تور سوئیس :

کارشناس بهسون بازدید : 7 شنبه 30 ارديبهشت 1396 نظرات ()

تور سوئیس :

مدارک لازم برای ویزای توریستی سوئیس :

نکاتی که در خصوص دریافت ویزای توریستی سوئیس وجود دارد این است که،

از ۲ اکتبر ۲۰۱۲، سفارت سوئیس  ویزای شنگن با اطلاعات بایومتریک را معرفی نمود .

از این اطلاعات بایومتریک می توان به اسکن اثر ده انگشت دست و گرفتن عکس دیجیتالی اشاره کرد .

متقاضیانی که سنشان بالاتر از ۱۲ سال باشند می بایست تا

شخصاً مراجعه کرده و مدارک مورد نیاز را به سفارت سوئیس تحویل دهند .

و اگر شخص ثالثی این مدارک را در اختیار سفارت قرار دهد نه پذیرفتی است

و نه اینکه مورد رسیدگی و بررسی قرار می گیرد .

نکتۀ دیگری که می بایست به آن توجه کرد این است که ورود

به هر یک از کشورهای حوزۀ شنگن از جمله کشور سوئیس از ۱۸۰ روز مدت ویزایی

که در اختیار شما قرار می دهند تنها ۹۰ روز می توان در آنجا اقامت داشت .

افرادی که قصد سفر به سوئیس را به منظور دیدن و ملاقات اقوام یا دوستان شان دارند

باید از سوی آن ها دعوت نامه ای را به سفارت سوئیس تحویل دهند البته این موضوع الزامی و ضروری نیست

اما برای احتیاط و جلوگیری از رد درخواست ویزای توریستی سوئیس لازم است .

تور سوئیس

مدارک مورد نیاز

در خصوص اینکه چه مدارکی لازم هست تا ضمیمۀ مدارک ویزای توریستی نمائید باید گفت

که باید تمامی مدارک را که مربوط به سفر  می باشد از جمله بیمۀ سلامت و مدارک دیگری که

هدف شما از سفر به کشور سوئیس را تقویت و پشتیبانی می کند را تهیه نمائید .

اما بهتر است بدانید با توجه به  این که قوانین مهاجرتی همواره درحال تغییر می باشند

با مراجعه به سایت سفارت کشور سوئیس در خصوص

مدارک مورد نیاز اطلاعات کافی  را دریافت نمایید .

  • نامۀ دعوت نامه

مقاضیانی که قصد سفر به کشور  سوئیس از طریق ویزای توریستی را دارند

نیاز هست که دعوت نامه ای را در اختیار خود داشته باشند.

اگر این سفر به  قصد ملاقات با اقوام و دوستان می باشد

این دعوت نامه باید از سوی آنها صادر شده باشد .

و اگر قصد سفر به منظور امور کاری را دارند باید دعوت نامه ای را

از سوی کارفرمایی که مشتاق حضور ایشان می باشد صادر شود .

نامۀ دعوت نامه نیازمند فرم خاصی نمی باشد اما باید به یکی از زبان های رسمی دولت سوئیس

که شامل زبان آلمانی، فرانسوی، انگلیسی و ایتالیایی می باشد نوشته شود .

  • تأدیۀ اسپانسرشپی

اگر که ویزای مورد نظر از قدرت مالی کافی برخوردار نباشد،

و یا اینکه  مسئولین در مورد وجود همچین تمکنیدچار شک و تردید شوند

ممکن است سفارت سوئیس  بخواهد تا اعلامیۀ مربوط به اسپانسر شیپی ارائه کند .

در تأیدیۀ اسپانسرشیپی شخصی که قصد حمایت مالی از متقاضی را دارد

باید متعهد به سایر هزینه های جانبی از جمله

هزینه های درمان، هزینه بروز تصادفات و سایر هزینه های دیگر که ممکن است

به منظور تضمین رفاه اجتماعی مورد نیاز باشد را تضمین نماید .

هزینه ای که شخص باید به منظور اسپانسرشیپی در نظر بگیرد  مبلغ ۳۰٫۰۰۰ فرانک سوئیس است .

و شامل مواردی می شود که شخص به صورت فردی یا به صورت گروهی تا ۱۰ نفر می خواهد حمایت کند .

شرایط و قواعد کلی دریافت ویزا :

برای اینکه متقاضیان بتوانند از طریق سفارت سوئیس  برای دریافت ویزای شنگن

اقدام کنند یک سری شرایط نیاز می باشد که به آنها می پردازیم:

اگر افراد بخواهند در کشورشنگن دیگری غیر از کشور سوئیس هم ورود پیدا کنند

به این معنی که علاوه بر سوئیس قصد سفر به کشور های دیگر را هم دارند

ولی در حال حاضر کشور سوئیس را به عنوان کشور مبدا قرار دادند می توانند

برای دریافت ویزای شنگن از سفارت سوئیس اقدام نمایند .

در صورتی که شما بخواهید در کشور دیگری غیر از کشور سوئیس نیز ورود پیدا کنید،

اگر که مدت حضورتان در سوئیس بیش از سایر کشورهای

حوزۀ شنگن باشد و یا اینکه مدت زمان حضورتان

به میزان حضور و اقامت در سایر کشورهای حوزۀ شنگن می باشد

و می خواهید در ابتدا از کشور سوئیس ورود داشته باشید

می توانید نسبت به دریافت ویزا از سفارت سوئیس اقدام نمائید .

متقاضیان تنها به صورت حضوری می توانند اقدام کنند و امکان انجام این اقدامات لازم

به صورت آنلاین بر خلاف بسیاری از کشورها مقدور نمی باشد .

لازمۀ این امر دریافت وقت از سفارت می باشد که می بایست

حداقل ۴۵ روز قبل از سفر نسبت به دریافت وقت اقدام نمود .

کمپ تابستانی زبان

تور سوئیس

نکته مورد توجه این است که افراد می بایست مدارک مورد نیاز را هم

به صورت حضوری به مسئولین سفارت تحویل دهد .

پاسپورت شخص متقاضی می بایست حداقل تا ۳ ماه پس از

اقامت در خاک کشور سوئیس اعتبار داشته باشد .

لازم به ذکر است افراد علاوه بر  ویزای توریستی می توانند از طریق تحصیل

وارد کشور سوئیس شوند که نیازمند اخذ پذیرش از دانشگاه های سوئیس می باشد .

همانطور که می دانید علاوه بر تحصیل در رشته های مختلف در دانشگاه ها در کشور سوئیس

نیز مانند سایر کشور ها دوره های زبان نیز برگذار می شود .

معمولا این دوره های زبان در سوئیس به صورت فصلی

در فصل های بهار ، تابستان و زمستان بر گذار می شود .

البته بیشترین استقبال افراد از دوره های زبان سوئیس در فصل تابستان می باشد .

که به صورت سامر کمپ بر گذار می شوند .

مدارس متعددی برگذار کننده سامر کمپ های تابستان می باشند .

یکی از معروف ترین این مدارس مدرسه تابستانی slc  می باشد .

که در شهر لزین سوئیس  ییلاق سوئیسی ها بر گذار می شود.

برنامه های این مدرسه  به صورت تلفیقی است

و تور زبان آموزشی و تفریحی و گرد شگری می باشد .

که از ۲ تا ۸ هفته  طول مدت دوره های زبان  مدرسه تابستانی slc  می باشد .

برای دریافت اطلاعات بیشتر در خصوص دوره های زبان سوئیس با موسسه آذین سپهر سامان

نماینده فرهنگی ، آموزشی کنفدراسیون سوئیس تماس حاصل فرمایید .

 

مرجع سایت : www.iranslc.com

ارسال نظر برای این مطلب

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی
تبلیغات
Rozblog.com رز بلاگ - متفاوت ترين سرويس سایت ساز
اطلاعات کاربری
نام کاربری :
رمز عبور :
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 200
  • کل نظرات : 0
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 0
  • آی پی امروز : 2
  • آی پی دیروز : 0
  • بازدید امروز : 79
  • باردید دیروز : 1
  • گوگل امروز : 1
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 88
  • بازدید ماه : 159
  • بازدید سال : 859
  • بازدید کلی : 2,059